ADIM ADIM BRİTİSH BAKIM SÜRECİ

ADIM ADIM BRİTİSH BAKIM SÜRECİ

Kedi sahiplenirken ismini en çok duyduğumuz kedi türleri British kedileri olmaktadır. British Short hair ve Long hair olarak iki türde olan bu kedi türleri çokça tercih edilmektedir. Kedi bakım süreçlerinde benzer noktalar olsa da türlere özgü değişen değerlendirilen noktalar da mevcuttur. Bazı kedi türlerine bazı alanlarda destek vermek gerekir. Örneğin kediniz uzun tüylü bir özelliğe sahipse bu durumda tüm süreçlerinde ve bakımlarında ona ekstra destek vermeniz gerekecektir. Bu yazımızda dikkat etmenizi istediğimiz nokta şudur; ne kadar görünüm noktasında tercih yapıyor olsanız da bu görünüme bakarak kedinin özelliklerini keşfetmeniz ve gerekli bakımı sunmaya da özen göstereceğiniz bir süreç olduğunu unutmamanız gerekir. Çünkü kedi sahiplenmek sadece bir kediyi eve alıp onu beslemekten ötedir. Onun ihtiyaçlarını görerek bu alanda gelişimini sağlamaya gönüllü iseniz kedi sahiplenme misiniz kedi bakım süreçleri ve diğer noktalar için okumaya devam ediniz.

 

Kedi Bakımında Dikkat Edilecek Noktalar

Her kedi kendine özgü bir bakım süreci içinde olsa da genel olarak beslenme, temizlik, sağlık gibi alanlarda kedilerin bakıma ihtiyacı vardır. Kedi gelişiminde veteriner süreçlerinin önemi oldukça kıymetlidir. Kedilerin bu özel ihtiyaçları çeşitli maliyet gerektiren süreçleri de getirir. Bu durumda cins kedi fiyatları da şekillenir. Cins kedi fiyatlarıdüzenlemeleri kedilerin üstün yararını gözeterek sağlanmalıdır. Belirtilen fiyat aralığı bu kedinin bakımını sağlayabilecek bir kişinin belirlenmesi için gereklidir. Cins kedi fiyatları konusuna sadece ticari bir çıkar olarak bakmamak bu kedinin ihtiyaçlarını gözetecek bireyin seçimi konusunda titiz bir yaklaşım olarak değerlendirmek de mümkündür. 

British shorthair kedilerini düşündüğümüzde bakımı kolay evcil hayvanlardır. Bakım süreçlerinde verdiğiniz destek ve önem kısa sürede aranızdaki bağı kuvvetlendirirken onun da huzurlu bir yaşam sürmesine yardımcı olur. Düzenli tüylerini fırçalamak onları memnun eden ama zorunlu olmayan bir durumdur. Sağlık gelişimine dikkat ederek beslenmesine destek olmak önemlidir. Protein, yağ, karbonhidrat, su gibi minerallerin ve değerlerin vücut için uygun şekilde alınması ve bunun bir uzman takibinde sağlanması gerekir. British kedi fiyatları kedinin yaşı ve gelişim dönemiyle çok ilişkilidir. British kedi fiyatları incelemelerinde kedilerin gelişim düzeyi bakım süreci yaşı önemli bir yer tutar.

 

 

Yorum Bırak

En geç 3 gün içerisinde sorunuza cevap verilecektir.
Yorumlar
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan sen ol!
İlanlar